Over mij

Ik ben Minke Willemse-Kroeze, 28 jaar. Ik houd van zingen, dansen, muziek maken, tekenen maar bovenal van fotograferen.

Het begon allemaal met mijn felrode digitale camera. Ik nam ‘m overal mee naar toe en maakte foto’s van familie, vrienden, bloemen en dieren. Toen ik 17 jaar was maakte mijn digitale camera plaats voor een spiegelreflexcamera. Hier zette ik oude lenzen op die van mijn moeder waren geweest en jaren op zolder hadden gelegen. Het fotograferen begon ik steeds leuker en interessanter te vinden. Inmiddels kan ik zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is geworden en ik er mijn professionele werk van heb kunnen maken.

Met veel plezier fotografeer ik nu onder andere bruiloften, gezinnen, baby’s en zelfs badkamers en meubels! Naast fotograferen ben ik ook juf! Een leukere combinatie kan ik niet bedenken!

EBF_3474 EBF_3711