Over mij

Ik ben Minke, 30 jaar en getrouwd met Ferdi: mijn beste vriend, degene die mij altijd aan het lachen maakt. Beide dol op de natuur en helemaal in ons element als we op pad zijn met ons oude volkswagenbusje. We houden van tekenen en mooie dingen ontwerpen, maar kiezen ook altijd hetzelfde menu als we uiteten zijn. Gelukkig zijn we niet overal hetzelfde in en vullen we elkaar juist heel mooi aan!;-)

Naast creatief bezig zijn en reizen is fotograferen mijn grote passie. Het begon allemaal met mijn felrode digitale camera. Ik nam ‘m overal mee naar toe en maakte foto’s van familie, vrienden, bloemen en dieren. Toen ik 17 jaar was maakte mijn digitale camera plaats voor een spiegelreflexcamera. Hier zette ik oude lenzen op die van mijn moeder waren geweest en jaren op zolder hadden gelegen! Het fotograferen begon ik steeds leuker en interessanter te vinden. Ik wilde er graag mijn werk van maken, maar durfde dat nog niet direct aan.

Op mijn 19de ging ik studeren aan de PABO en haalde mijn diploma toen ik 23 was. Tijdens het studeren bleef ik fotograferen en startte ik mijn eigen bedrijf. Een aantal jaar heb ik het lesgeven en fotograferen gecombineerd. Erg leuk, maar ook best druk. In 2018 besloot ik om volledig te gaan voor mijn eigen bedrijf en tot op heden nog steeds met heel veel plezier fulltime fotografe!
 Ik richt me vooral op bruidsfotografie en bedrijfsfotografie en hoop dit nog heel lang te mogen doen.

Kleurrijk, fris, persoonlijk, creatief en ongedwongen…

portret2zw portret1kleur