Referenties

Bruiloft Erik Esther Mussel Bruidsfotografie Minke Kroeze

“Op 28 juli zijn wij getrouwd en dit heeft Minke voor ons vastgelegd. Tijdens het zoeken naar een trouwfotograaf zijn wij door middel van Facebook bij haar terecht gekomen. We hebben een kennismakingsgesprek gepland en dit was gelijk een relaxed en ontspannen gesprek, iets wat voor ons belangrijk is. Vooraf hadden wij het idee dat de fotorapportage op de bruiloft ongemakkelijk zal zijn, aangezien wij geen personen zijn die graag op de foto komen én het ook nog gedaan wordt door een onbekend iemand. Minke zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer, waardoor wij ons op ons gemak voelden en ontspannen op de foto’s staan. We wilden liever geen geposeerde foto’s maar ongedwongen foto’s zoals de dag ook was. Dit is ook zeker terug te zien op de foto’s, met oog voor de kleine details. Met Minke kan je veel bespreekbaar maken, zo is zij in de week voor de bruiloft nog langs geweest thuis om foto’s te maken van de trouwjurk. Minke werkt erg professioneel met oog voor detail waardoor het een cadeau is wanneer de foto’s en album eindelijk thuis bezorgd worden. We kunnen Minke zeker weten aanraden als trouwfotograaf!”

– Erik & Esther

“Wij hebben een fantastische trouwdag gehad op 8 juli op het Ermerstrand in Erm. We genieten nog elke dag na, mede dankzij de prachtige foto’s die Minke heeft geschoten. Ze was de hele dag op een onopvallende manier steeds op het goede moment aanwezig. Ook mengde ze zich heel natuurlijk tussen de gasten, wat ook erg prettig was. Mede dankzij deze relaxte sfeer, was de dag heel ontspannen. Daarnaast geeft ze ook goede aanwijzingen waardoor je goed op de foto komt. Het plaatje zoals je het in je hoofd hebt, zonder dat het “gemaakt” aanvoelt. Het is fijn dat een fotograaf details vastlegt van die dag, die je zelf niet eens zijn opgevallen. Wij zouden haar echt aan iedereen aanraden!”

– Wouter & Lianne

Bruidsfotografie_Wouter_Lianne_Emmen_Erm
Bruidsfotografie_Ruben_Marion_Groningen

“Dankzij Minke hebben we een hele mooie tastbare herinnering aan onze trouwdag! Wij zijn heel tevreden over het resultaat van de foto’s en het album. Van alle belangrijke momenten heeft Minke prachtige foto’s gemaakt, vaak zelfs zonder dat we het doorhadden. En dat is wat ons betreft ook één van de redenen waarom Minke zo’n goede fotograaf is. Maar naast de goede foto’s is Minke ook gewoon een heel prettig en sympathiek persoon om erbij te hebben. Je voelt je op je gemak bij haar en dat is natuurlijk erg belangrijk bij een fotoshoot! Minke heeft veel goede ideeën en suggesties, geeft aanwijzingen en staat ook zeker open voor eigen inbreng. Uiteindelijk heeft dit alles geresulteerd in een prachtig album van hele mooie kwaliteit en met prachtige foto’s. Wij kunnen Minke echt aanraden als trouwfotograaf!”

– Ruben & Marion

“Minke heeft op 2 Juni 2017 bij ons de belangrijkste dag van ons leven vastgelegd op foto’s. Dit heeft ze op een mooie, vriendelijke, prettige, zakelijke en nette manier gedaan. Vooraf heeft ze ons uitgenodigd voor een kopje koffie en zo konden we samen met haar rustig onze wensen doornemen. Ze heeft aan alle wensen een mouw weten te passen, waardoor wij met een gerust hart op de trouwdag afgingen. Op de dag zelf wist ze elk belangrijk detail goed op de foto te zetten. Dit alles deed ze zonder zelf op te vallen. Achteraf hebben we twee albums met een USB-stick gehad. De albums voelen degelijk aan en het mooie eraan is toch wel de vouwloze overgang tussen de pagina’s. Af en toe kijken we naar de foto’s en dan is het een prachtige herbeleving. Minke, heel erg bedankt voor de mooie dag en als we ooit iemand nodig hebben voor een rapportage dan komen we zeker terug.”

– Hielke & Karin

Bruidsfotografie_Hielke_Karin_Oudepekela
Bruidsfotografie_Niek_Yvette_Borger

“Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf voor onze trouwdag, kwamen we via vrienden en kennissen al snel bij Minke uit. We hadden al veel goede verhalen over haar gehoord en na een gesprek met haar wisten we al gelijk; dit wordt onze fotograaf. Van die beslissing hebben we geen moment spijt gehad. Ze zorgde ervoor dat ze voor de dag zelf goed voorbereid was. Op de dag zelf heeft ze ons erg goed begeleid bij de fotomomenten; ze wist wat voor soort foto’s we wilden en ze maakte heel goed gebruik van de fotolocatie die we zelf hadden gekozen. Gedurende de dag hadden we soms niet eens door dat ze foto’s aan het maken was; in het album zien we momenten terug waarvan we zelf zeggen; heeft ze dat vastgelegd? Daardoor hebben we nu prachtige foto’s vol oprechte emoties, precies wat we wilden. Ook de afwikkeling na onze trouwdag was prima; we hebben ruim genoeg foto’s op stick gekregen, een prachtig album en mooi mini-album, alles van hoogstaande kwaliteit. Wij kijken terug op een geslaagde dag en zijn heel blij dat we voor Minke als onze trouwfotograaf hebben gekozen!”

– Niek & Yvette

“We zijn ontzettend blij met onze trouwfoto’s en het mooie album dat Minke heeft gemaakt. Wij hebben de aanwezigheid van Minke als trouwfotografe als zeer prettig ervaren, doordat ze goede aanwijzingen gaf en toch ook eigenlijk de hele dag onzichtbaar is geweest. We zijn blij met de diversiteit aan foto’s, dat Minke tot een prachtig samenhangend album heeft weten te maken. De communicatie zowel voor, tijdens als na de bruiloft was duidelijk en prettig. Tevens was er voldoende ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. We bevelen Minke, als zeer professionele fotografe en als warm persoon die prettig is in de omgang, zeker aan!”

– Niels & Geanne

Bruiloft_Klooster_Pekela_Niels_Geanne_Bruidsfotografie
Bruidsfotografie Hardenberg Ommen Minke Kroeze Fotografie

“Minke heeft prachtige foto’s gemaakt op onze trouwdag. Ze was op een hele leuke manier aanwezig, maar toch onopvallend. Verrassende details zijn vastgelegd, wat achteraf heel erg leuk was om te zien. We hebben een prachtig foto album waarin alle mooie momenten van de dag zijn vastgelegd. Wij zouden Minke aan iedereen aanbevelen!! We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.”

– Johannes & Annelie